Ervaringen van patiënten

Hier staan de ervaringen van de patiënten van Acupunctuurpraktijk Zhăng

3 Comments

  1. Mark 16 september 2016 at 19:35

    Yolanda weet op een adequate en vriendelijke manier de diagnose te stellen. Ik kwam wegens klachten van depressieve aard en ben door de behandelingen aardig opgeknapt. Acupunctuur heeft er voor gezorgd dat ik een nieuwe manier om van klachten af te komen heb gevonden. Ik beveel de acupunctuur behandelingen van Yolanda van harte aan !

  2. Laurien 9 oktober 2016 at 22:03

    Yolanda heeft mij goed geholpen, de verharding in mijn handpalm (een dupuytren Contractuur), te verzachten. Ik kan mijn handen weer normaal gebruiken. Haar aandacht, deskundigheid en zorg was geweldig.

  3. Karin 14 november 2016 at 20:30

    Yolanda is een echte professional: vriendelijk, geïnteresseerd en adequaat. Al na de eerste behandeling was het verschil merkbaar, na de tweede behandeling was het grootste gedeelte van mijn klachten verdwenen. Daarnaast heb ik de combinatie van de daadwerkelijke behandeling en het advies omtrent voeding en levensstijl als heel prettig ervaren.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.